Engedje meg hogy segítsünk Önnek,és spóroljunk együtt százezreket. Munkáinkra 12 év garanciát vállalunk!

Céginformáció


Beázik ,elöregedett,régi a tetője?

Az Alpin-Szig Group Kft főtevékenységei, mint az nevéből is kitűnik, az Alpintechnika és a Szigeteléstechnika. Az Alpin-Szig Group Kft magánszemélyekből alakult családi vállalkozás.

Új tetők készítése és régi tetők felújítása hő és csapadékvíz elleni szigetelése a fő profilunk.

Jelen pillanatban elmondhatjuk, hogy az Alpintechnika mellett a Tetőszigetelés, -felújítás adja munkálataink nagyobb részét.

Tetőszigeteléssel- felújítással 1998-tól foglalkozunk. Szakképzett, hozzáértő szakember gárdánk tagjai, szinte a kezdetektől fogva cégünknél dolgoznak.

Ezek mellett foglalkozunk épület-felújítással (kőműves, burkolás, szigetelés, tetőfedés), épület- bontással és lakatos munkálatokkal.

Munkálatainkat az ország egész területén végezzük, de többségében a Tiszántúl területén tevékenykedünk.

Korrekt, kidolgozott ajánlatainkat mindig is a helyszínen elvégzett, pontos felmérés alapján készítjük el.

Megtisztel, ha Önt vagy intézményét, vállalkozását megbízóink körébe tudhatjuk. Több Megrendelőnkkel is hosszantartó, több éves kapcsolatot alakítottunk ki, mely azt hiszem, azt feltételezi, hogy a megrendelt feladatainkat kiváló minőségben és nagy megelégedéssel végeztük el.

A cég alapítója


Az Alpinizmussal már gyerekkoromban megismerkedtem. Tizenéves koromtól fogva túrázgattam, turisztikai táborokba jártam. Később megismerkedtem a Barlangászattal, szikla- és falmászással, ejtőernyőzéssel. Jelenleg búvárkodom.

Ebből a gyerekkori szerelemből fakadt, hogy 1995-ben elkezdtem Ipari Alpintechnikával foglalkozni. Akkoriban még csak egyéni vállalkozóként, később Bt. formájában, majd pedig Kft-ként. 1995-től nagyon sok idő eltelt, nagyon hosszú utat jártunk be, megküzdve minden nehézséggel, fejlesztettük vállalkozásunkat s időközben az Ipari Alpintechnika mellé több tevékenységet is felvettünk, így szélesítve profilunkat.

A gyerekkori szerelem a túrázás, hegymászás iránt lankadatlan. Nyaranta turisztikai tábort vezetek tizenéves gyerekeknek, ahol a természet, túrázás szépségeivel ismerkednek, és a kapcsolatos tudást szerzik meg. A Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület alelnöke vagyok. Már számtalan esetben segítettem hazámban, és külföldön, katasztrófa sújtotta területen, bajbajutott emberek megsegítésén, megmentésén.

FREE CSS & XHTML template by kosan - www.arth2o.hu